Home |Over ons |Agenda |Toernooien |Geschiedenis |Sponsor ons |Links |Contact |Archief |Help |


Nieuws van derden
Schaakproblemen
Fen-code omzetten
Toegankelijke schaakprogrammas
Inloggen
Onze webshop
Privacy reglement

23-09-2018 Uitnodiging ledenweekend 2018

Beste leden en sympathisanten van de NSVG,

Wij, het bestuur van de NSVG, willen u graag allemaal uitnodigen voor het Ledenweekend, dat van vrijdag 2 t/m zondag 4 november 2018 in hotel Dennenheul te Ermelo plaatsvindt.
Dit is een schaakweekend voor leden waar niet alleen schaken, maar ook gezelligheid centraal staat. Het toernooi vindt plaats op een nieuwe locatie, aangezien die ons tijdens het Zeslandentoernooi zo goed is bevallen dat we hier graag terugkeren. Voor vervoer kan worden gezorgd.

Op vrijdagavond 2 november is onze algemene Ledenvergadering. Informatie hierover zal binnenkort naar u worden toegestuurd. Op zaterdag en zondag wordt om het NSVG-clubkampioenschap gestreden. Dit gebeurt in poules van vier spelers naar speelsterkte met promotie/degradatie. Op zondagmiddag na de lunch wordt het Ledenweekend afgesloten.
Tijdens het toernooi moeten partijen genoteerd worden. Hierbij mag u geen gebruikmaken van telefoons of computers.

Gegevens locatie:
Hotel Dennenheul
Paul Krugerweg 45
3851ZH Ermelo
Tel.: +31(0)341568645
Wilt u gebruikmaken van een taxi vanaf station Ermelo, dan kunt u deze reserveren via het telefoonnummer +31(0)341556000.

De kosten voor het ledenweekend zijn dit jaar vast gesteld voor een tweepersoonskamer* op:
110 euro voor spelers
90 euro voor begeleiders
De meerkosten voor een eenpersoonskamer bedragen 20 euro.
Aan de begeleiders die van de begeleidersprijs gebruik willen maken, kan gevraagd worden bij bepaalde activiteiten te helpen. Denk daarbij aan het uitlaten van geleidehonden, het aanwezig zijn in de schaakzaal, een luchtje scheppen e.d. Wij verzoekn u hier van tevoren contact over op te nemen met Lucas de Jong via lucasdejong93@live.nl of telefonisch: 0611140199.
Tevens is er de mogelijkheid om vrijdagavond voor het begin van de ALV gebruik te maken van het diner in Hotel Dennenheul. De kosten hiervoor bedragen 17,50. Geef bij uw aanmelding door als u hier gebruik van wilt maken.
De deelnamekosten moeten uiterlijk 1 november(?) a.s. worden overgemaakt op rekening NL02 INGB 0002 4011 22 t.n.v. NSVG te Zeist. Voor leden die een automatische incasso hebben afgegeven wordt het geld vlak voor aanvang van het Ledenweekend van hun rekening afgeschreven.

Opgeven voor het ledenweekend kan tot 26 oktober 2018 bij Lucas de Jong (email: lucasdejong93@live.nl of telefonisch: +31(0)611140199). Vergeet bij aanmelding niet eventuele dieetwensen te vermelden en/of kamervoorkeur door te geven.

Wij hopen u allemaal graag te verwelkomen op ons ledenweekend,

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Lucas de Jong, secretaris NSVG


terug naar begin van de pagina
Terug naar de nieuwspagina

Einde pagina

     
 
   
 
 

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
 

Wijzig weergave van schaakstellingen
Toon als diagram
Toon in woorden
Toon in korte notatie